Gecertificeerde Passivhaus-Berater

Passivhuis.nl is een jong bedrijf dat zich exclusief bezighoudt met advisering, PHPP-energie-berekening en certificering van passieve woningen.

Ons team bestaat uit:

Henk Heijenk, gecertificeerd Passivhaus-Berater

"Na jarenlange ervaring als project ingenieur en project manager van diverse industriële projecten heb ik me verdiept in het Passivhaus bouwconcept en ben overtuigd geraakt van de belangrijke rol die dit concept kan spelen in de energie-omwenteling die voor ons ligt."

Wilma Heijenk, adviseur gebruikersaspecten passieve woning

"Toen we zelf het besluit genomen hadden om een echte passieve woning te bouwen, heb ik me uitgebreid verdiept in alle voor een gebruiker merkbare verschillen tussen een traditionele woning en een passieve woning. De voordelen zijn enorm; nadelen blijken er nauwelijks te zijn. Je moet echter wel het concept achter Passivhaus begrijpen."

Niels Heijenk, tekenaar 3D

"De positionering van een woning op een kavel, schaduwwerking door omliggende bebouwing gedurende het jaar, het effect van bijvoorbeeld dakoverstekken op zonne-inval; het zijn allemaal aspecten die meegenomen worden bij de beoordeling en berekening van een gebouw. Hiervoor maak ik een 3D-model van uw woning, positioneer dit met behulp van Google Earth op de juiste plek en kan hiermee visualiseren hoe de zon gedurende het jaar op het gebouw, met name de ramen, valt. Tevens wordt het 3D-model gebruikt als input voor de PHPP-berekening."

Contactgegevens

Adres: De Laak 15, 7371DG, Loenen
Telefoon: 06 573 43 976
E-mail: